Tussilagon ute i backarna står…

Apr 04 2008 Published by under Vardagssnack

Idag har det varit vår på riktigt, har varit ute i vårjacka utan att förvandlas till en istapp! Tuss och jag var ute och gick en sväng på klipphällarna vid vattnet, underbart mysigt (lägger till solvarma klipphällar på listan över saker jag kommer sakna när vi flyttar ner till Skåne). Ska ut en sväng imorron också, och föreviga våren med kameran. Hittade fullt av vårblommor, nåt blått och en kulle full av tussilago, min och Tuss blomma ;)

Har haft en del att göra i skolan i veckan, nya kursen om Journalistik och samhälle började i tisdags, hade en intressant föreläsning om objektivitet. Sen har vi haft en gruppuppgift också och analyserat objektiviteten i olika artiklar. Känns lite skumt att halva terminen redan har gått…

Anyway, ska surfa vidare nu, vid tillfälle ska jag leka lite i Photoshop också, har laddat hem en massa nya penslar. Och imorron ska jag inleda etapp två av mitt tavelprojekt, svarta linjer…

Googlade innan:
Bild 1
Men alltså, blev det inte fel nu, begagnad ponny låter ju inte sådär lysande…

Comments are off for this post