Rumsliga planer

Aug 12 2007 Published by under Vardagssnack

Luftfuktigheten är på tok för hög, vätet måste ha trängt undan alla syremolekyler lååångt bort… =P Och vädret är mest grått och tråkigt, varken sol eller regn utan bara grått. Blä…

Har nog löst omöbleringsfrågan i arbetsrummet. Det blir nya skrivbord och Tuss ska få snickra ett underskåp (eftersom han verkar gilla att leka med verktyg, säkert en manlig kvarleva från tiden då man jagade mammut med flintyxa…). Och så blir det nya skåp, ny taklampa och kanske en ny matta. Dessutom (när vi har råd att inreda det) ett läshörn till mig. 2 cyklar och 4 datorer kan samsas i samma rum… ;) Ska ha ekskåp och -skrivbordsskivor. Absolut inte detta i rostfritt som är nåt av det läskigaste jag sett; ser ut som ett obduktionsbord… (eller "abduction table", som Tuss uttryckte det på svengelska – inte riiiktigt bra ;)….)

Var på Medelhavsmuseumet i torsdags, Egypten-delen var rätt liten men innehöll en del intressant, typ sarkofager och mumifierade fiskar. Fick hemtentan också, den verkar fullt genomförbar, 4 frågor och runt 8 sidor text, inte så avancerat. Har tittat lite i kurslitteraturen idag, ska ta itu med det på allvar imorron.

Så veckan som kommer blir full av tentaplugg, sen har jag en ledig vecka innan höstterminen börjar, rätt skönt. Då kommer äntligen det vattenskadade universitetsbiblioteket öppna igen, så man kan låna kursböcker och sitta där och läsa, saknar det…

Anyway, nu ska jag titta lite på csi. Uppvärmning inför säsongspremiären imorron… ;)
Puss!

Comments are off for this post