We don’t get fooled again…

Apr 01 2007 Published by under Vardagssnack

Ordet aneurysm klingade i öronen på mig när jag vaknade imorse. Har funderat på varför hela dagen. Ända tills för en liten stund sedan, då Tuss och jag bestämde oss för att börja om från början med House. Avsnitt 1 säsong 1. Och nog dök aneurysm upp. Såklart. House-abstinens! Något som mitt undermedvetna uppenbarligen kände av…

Helgen har flutit på ganska fort utan att det egentligen har hänt något… Träffade Jannike en stund igår, var ute och promenerade runt Djurgården och njöt av solen, riktigt mysigt.

Planen för imorgon är att svara på lite mail, läsa lite uppsatslitteratur och jobba på, efter lunch är det seminarium för en uppsats om Hildegard av Bingen. Seminariumet skulle egentligen ägt rum i torsdags, men vi var bara 5 som dök upp och uppsatsförfattaren syntes inte till, så handledaren kom på att han nog inte lyckats maila tid och plats till alla berörda… =P Så nytt försök imorron.

Och på tisdag ska jag packa. Och fixa present till Mipp och Tob. Fixade Lisas i fredags, riktigt nöjd med det ;) Ska bränna Sims2-expansioner till syrran också, inte glömma bort…

Nä, gick inte på nåt april-skämt i år. Lunarstorms nya öppettider, sydsvenskans pant på hundskit och DNs EU-anpassade semester biter inte på mig ;)
We don't get fooled again
No, no!

Anyway… Borde nog sova alldeles strax.
Puss!

Comments are off for this post