Om allt möjligt…

Mar 13 2007 Published by under Vardagssnack

Fullt upp och lätt oinspirerad att skriva här, men… =P

I lördags träffade vi Mipp och Rob i stan. Snurrade runt i stan ett par varv, tittade på isflak och fåglar i Strömmen (inte pingviner, som man hade kunnat tro med tanke på isen, utan…ankor… och annat fågelaktigt….). Trängdes med hur mycket folk som helst i stan, käkade på Taco bar och fikade i Gallerian.

l?rdag2

l?rdag1

I gallerian fanns Melodifestivalmålade bilar, ganska mysigt rosa med fjädrar på toppen ;)

Kvällen ägnade Tuss och jag åt att mysa hemma, slötitta på melodifestivalen och käka avokado, mums =) Melodifestivalen slutade bra, topp 5 var bra och det var trevligt att Tommy Nilsson och Anna Book höll sig långt bort ;)

I söndags kom Mipp och Rob hit, fikade och spelade TP 90-tal, som jag för övrigt vann *stolt, skryt* ;) De hade med sig fina tulpaner som nu börjat slå ut och har en jättemysig färg =)
Tuss bror kom hit på kvällen, käkade middag med oss och samlade ihop lite grejer han sparat i vårt förråd.

Igår hände inte så mycket… Mipp och jag samarbetade oss till över 100 artiklar på Wikin, lite stolt över det ;)

Och idag har jag varit på Etik-kurs. Visade sig att tentan jag hoppade över var hyfsat basic, så har gott hopp inför nästa tentatillfälle =)
Har varit i Kista en sväng också, Oscar och jag satt och gick igenom intervjufrågor inför imorron. Klockan 9 ska vi intervjua en lärare, kl. 11 ska vi intervjua en fd student, efter lunch ska vi intervjua representanter från 2 olika företag och ett par studenter som besöker arbetsmarknadsdagen. Rulle full ;) Måste komma ihåg att ta med min kamera. Är inte bara reporter utan fotograf också. Och layoutare. Och lite allt annat också, trivs bra med det =)

Anyway, nu ska Tuss och jag käka lite glass och mysa ihop oss framför inspelade Desperate housewifes…
Puss!

3 responses so far