Lånad kärlek

Mar 27 2007 Published by under Vardagssnack

Underbart väder idag också, börjar bli riktigt bortskämd ;)
Har ägnat dagen åt att samla fakta om tvångsvård, redovisade om det på etiken ikväll och det gck bra =) Fick dessutom tillbaka min tenta, den blev godkänd vilket käns snudd på fantastiskt med tanke på all kurslitteratur jag inte läst… =P Anyway, tentan ur världen = toppen, me like!

Imorron ska jag läsa en uppsats inför opposition på torsdag. Och så ska jag på redaktionsmöte, blir skoj. Ska passa på att kolla lite på vårkläder i Kista, känns betydligt roligare att leta nya kläder nu än när det snöade… =)

Fick besök av katten "Fetknopp" idag också. Riktigt mysig katt som ville ligga på mattan och mysa.. =)
Lånad myskatt:
katt1

katt2

katt3

Anyway, nu ska jag skriva lite på Mippz wiki, sen ska jag sova…
Puss!

2 responses so far