Ösregn = bra!

Feb 02 2007 Published by under Vardagssnack

Det är värmebölja (3 plusgrader) och ösregn, allt som vill utplåna snön är väldigt välkommet =)

Har varit hemma och pluggat i två dagar, läst lite kurslitteratur och gjort en del anteckningar… Läste en text om begreppet historia på engelska, akademisk engelska är inte min starka sida men blev förvånad över hur modern och vardaglig texten kändes. Tills författaren började prata om "det stora kriget som nyligen slutade". Visade sig att texten var skriven 1926. Så bra språkkänsla har jag när det gäller engelska, uppenbarligen… ;)

Dessutom har jag lagt ett pussel. Och idag har jag pratat med min familj. Typ 4 gånger… =P Jag ringde och pratade med pappa en stund, sen trodde han att mamma kom hem, så han sa att hon skulle ringa upp mig när hon kommit in. 2 minuter senare ringde pappa och berättade att det var syrran som kom hem och inte mamma. Pratade lite mer med pappa och sen med syrran en stund. Sa hejdå, en dröjde det typ en kvart innan hon ringde igen och undrade varför hennes tangentbord inte fungerade (jag misstänker att hon spillt läsk på det en gång för mycket, något hon envist nekar till ;)…). Och sen typ 10 minuter senare hade mamma kommit hem, så då ringde hon upp mig… Anyway, familjen är trevlig och det var ett tag sen jag pratade med dem sist, så… =)

I helgen ska jag plugga. Borde städa skrivbordslådorna. Och dammsuga lite. Och städa bland postitlapparna på skrivbordet, de hotar att svämma över… Det borde gå att sortera bort någon av de 15 som ligger där… Eller ordna dem i en fin prioriteringshög och faktiskt göra vad som står på dem.. hum…

Nu ska jag gå och se om Tuss har vaknat, kul med fredagssällskap som somnar framför TVn klockan 8 på kvällen… =P Fast, han var nog trött, så… Och CSI höll mig sällskap. Kanske ska leka lite i DreamWeaver, förr eller senare blir det nog en hemsida…
Puss!

Comments are off for this post