Funderingar om imorgon

Nov 14 2006 Published by under Vardagssnack

Idag har jag träffat min uppsatshandledare. Han blev väldigt entusiastisk när jag berättade om all litteratur jag hittat, så är rädd att jag måste prestera något i nobelpris-stil för att bli godkänd… Vilket ju är lite jobbigt. Å andra sidan brukar jag vara hyfsat grym på att svamla, så 15 sidor kvalificerat svammel borda jag nog kunna åstakomma… ;)

Imorron ska jag roa mig kungligt på Kungliga Biblioteket. Ska dit och se snäll ut och be om ett lånekort. Sen har jag inte mindre än 5 olika lånekort; ett till Malmö stadsbibliotek, ett till Stockholms stadsbibliotek, ett till Universitetsbiblioteket, ett till KTHs bibliotek och ett till KB… Studier = bibliotek, uppenbarligen… Ska fråga på KB om de händelsevis vet var jag kan hitta Konstitutionsutskottets mötesprotokoll. Från 1840. Antagligen hittar jag inte det… Å andra sidan ska allt finnas på KB, så har inte gett upp hoppet än.

Måste komma ihåg att åka till skolan en sväng imorron ozzå, och hämta en bok jag beställt fram från nåt arkiv långt bort… Skulle kunna passa på att besöka Andrahandsbokhandeln och hämta ut lite pengar för en bok jag sålt.

Morgondagens viktigaste händelse är nog ändå årsmötet på tidningen kl. 16. Valberedningen (dvs Elza och jag) har hittat vettigt folk till 3 poster av 4, vilket känns bra. Och den där sista platsen ska ovettiga jag försöka bli nominerad till (det ser inte bra ut om valberedningen väljer sig själv…), och om ingen protesterar blir jag vice chefredaktör nästa år, hade varit toppen!

Jo, imorron släpps ju Den Lilla Sjöjungfrun på dvd, weii =) Händer massor av grejer imorron, blir nog bra =) Borde försöka hinna köpa 1) nya hyperkraftfulla batterier till min kamera, 2) puffar till mitt mobilheadset och 3) nya hörlurar till datorn, där punkt 1 är mest akut. Tror jag. Fast får skavsår i öronen av headsetet utan puffar. Och hör bara ljud i högra örat med mina nuvarande hörlurar. Så antagligen är det mesta högprioriterat…

Igår var jag i Kista och layoutade lite tidning, riktigt skoj och förhoppningsvis blir det riktigt snyggt ozzå =) Också fixade jag en liten del av syrrans julklapp. Pratade med henne imorse, önskade henne lycka till på sitt svenskprov och fick delar av hennes önskelista… Får se vad jag kan åstakomma ;) Det här är förresten syrran i ett nötskal ;)

Anyway, nu ska jag gå och duscha. Och sen laga kyckling i sötsur sås med ris. Och sen är det en bra tv-kväll, Bones, House, Greys anatomy och Christine.
Puss!

Comments are off for this post