Ovän med Bill…

Okt 27 2006 Published by under Vardagssnack

Blev ovän med Bill Gates igår. Eller med Internet Explorer iaf. Dum mapp under "Favoriter" som heter "Länkar", där ligger bara dubletter av länkar jag redan har och vill jag ta bort den så poffar den fram så fort jag använder internet igen. Galet irriterande, faktiskt… (jo, jag är lättirriterad ibland..) Så bestämde mig för att göra uppror mot Bill och installera Mozilla FireFox istället. För eldräv låter bra mycket tuffare än internetutforskare… =P Och än så länge trivs jag jättebra. Där är en fin kant där man kan lägga bokmärken man kollar på ofta.

Kollade på csi:miami igår, hade fått för mig att det var säsongsavslutning och blev djupt frustrerad när Horatio dök upp i den gömde skyttens sikte. Inte skjuta ihjäl rödtott! Speciellt inte skjuta ihjäl rödtott när han finally kommit över sin förälskelse i sin låtsasdöda-korrumperad-polis-brors sörjande jag-trodde-att-han-var-död-änka och istället bestämt sig för att gifta sig med en kvinna som är döende i cancer… Gaah… Men mitt i frustrationen upptäckte jag att säsongsavslutningen nog inte är förrän nästa vecka, så slipper vara frustrerad så länge…

Men ändå, kollade på vanliga csi förra måndagen + i måndags, säsongsavslutning, boss Jim Brass blev skjuten. Kollade på Las Vegas i onsdags, avsnittet slutade med att boss Ed Deline fick en pistol avfyrad mot sig. Och det var säsongsavslutning.. Och nu Horatio. Det måste, måste absolut, finnas ett mer kreativt sätt att avsluta säsonger… Och skjut inte ihjäl alla coola bossar… =P

Det märks att det är mitten av hösten nu. Säsongsavslutning för CSI, CSI:miami, Desperate Housewifes och Las Vegas. Som ersätts av CSI:NewYork, Criminal Minds och Gray´s Anatomy. CSI:NewYork kan knappast ta CSI-Grissoms plats. Criminal Minds är bra och Gray´s Anatomy nästan bättre än Desperata Hemmafruar (har saknat doktor McDreamy..).

Men Crossing Jordan och Bones verkar fortsätta, som tur är. Läskigt egentligen hur lika de serierna är; båda har en mörkhårig, lite lockig tjej i huvudrollerna. Båda tjejerna har problem med sina föräldrar (Bones tror hon blivit övergiven av sina, Jordan tror att hennes pappa mördat hennes mamma), bådas pappor heter Max, båda har bröder de har en lite udda relation till (Bones har inte träffat sin på typ 15 år för hon trott att han övergivit henne, Jordan visste inte att hon hade en halvbror förrän han dök upp i hennes mammas mordutredning..). Båda serierna innehåller två töntiga labbkillar (Bones: Zack och Jack , Jordan: Bug och Nigel) som är lite halvkära i huvudrollstjejen och beredda att göra vad som helst för henne. På labben jobbar där ytterligare en tjej till (Bones: Angela, Jordan: Lily). Och båda huvudrollstjejerna har ett på-av-förhållande med sin polis-partner (som i Bones iof jobbar för FBI, men ändå). Poliserna ser hyfsat lika ut (Bones: Seely Booth, Jordan: Woody Hoyt) och har av och till ett förhållande med en annan tjej på labbet (Bones: Camille Saroyan, Jordan: Tallulah Simmons)… Fast tycker himla bra om dem ändå, trots likheterna…

Nu ska jag sätta mig och läsa om Annalesskolan. Vad sjutton nu det är. Hoppas få reda på det om jag läser boken… Sen ska Tuss och jag ut och handla mat. Och det ösregnar, så ser verkligen inte fram emot det… =P
Puss!

Comments are off for this post