Så trött…

Nov 28 2005 Published by under Vardagssnack

Mmm, snart dags att sova… Jättetrött juh… =P Har snöat konstant hela dan, typ 2 decimeter otäck, men ack så vacker, snö…

Följde syrran till tåget vid tretiden.. Snurrade runt lite på centralen å handlade mat å godis till henne innan tåget gick. Sen åkte jag till universitetet, sprang upp på instutitionen å tänka sig, de hade hängt upp tentaresultaten från graf-tentan. Å jag hade VG =) *woohoo* "I rule all! Mini-wave in celebration of me! "… Känns så himla skönt att ha klarat den. Var stängt på expeditionen så kunde inte hämta ut den, så har inte en susning om poäng eller vad läraren tyckte om min flummiga analys av vad skorna försökte berätta, men ändå… =)

Kvällen har ägnats åt att laga mat utan några direkta ingredienser… Var hungrig å ville äta innan vi handlade.. Så grävde upp, tinade och stekte kycklingfileer från frysen, kokte ris och blandade med viss fantasi ihop nån god sås med mjölk, maizena, mango chutney, senap, honung, soya och kryddor… Låter skumt men blev gott… =)

Sen diskade jag medan Matts handlade, å nu har jag kollat på csi:ny och crossing jordan. Och nu är det som sagt dags att sova alldeles strax…
Puss!

Comments are off for this post