Lördag..

Nov 05 2005 Published by under Vardagssnack

Jo, lördag idag… Ägnade gårdagen åt att göra… inget speciellt.. Pluggade lite, segade en hel del… Lagade jättegod kyckling och persikor under mandeltäcke med mangochutney-sås, mums! Kollade på Idol (vad ska man göra för att bli av med Jens å Sebastian??) å sen Jordan rättsläkare, hon är tuff =)

Idag är det grymt dimmigt här, men ganska varmt =)
Ska ringa mamma om en stund, sen läsa lite i boken jag håller på med och sen läsa om grafisk design. Blir lugn helg..

Fick ingen tidning imorse utan bara en jättetjock Fatter BR-katalog, inget spännande, har nog växt ifrån det… Ellre joo, Askungen släpps på dvd 16/11, det var nog det enda jag kunde tänka mig i katalogen… (å jag visste redan att den släpps då, ska nog boka den på discshop..)
 
Anyway…Bye..
/Lollo

Comments are off for this post